Cum arată bicicleta care se conduce singură - VIDEO

Bicicleta poate circula într-un echilibru perfect, fără intervenţia umană.

Cum arată bicicleta care se conduce singură - VIDEO Cum arată bicicleta care se conduce singură - VIDEO

Studenţii de la Universitatea Tsinghua din Beijing au construit o bicicletă autonomă. Aceasta foloseşte un prototip de cip bazat pe structura creierului uman, si face ca bicicleta sa se conduca singura.

Pentru a demostra capabilităţile bicicletei studenţii au filmat-o în timp ce rulează pe coridoarele Universităţii şi pe terenul de sport, dar şi urmărind un subiect uman, într-un echilibru perfect.

Iniţiatorii proiectului intenţionează să doteze bicicleta şi cu o aplicaţie care să o facă să funcţioneze conform unei rute planificate, fără supraveghere umană.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.