Cum arată cele patru maşini noi din colecţia lui Ţiriac, printre care şi maşina Simonei Halep – GALERIE FOTO

Autor: Vlad MIRONESCU 08 aug. 2018 Știri auto

Exemplarul Porsche 911 Carrera 4 GTS inclus în Ţiriac Collection aparţine Simonei Halep, aceasta primind-ul din partea organizatorilor Turneului Campionaleor de la Singapore pentru performanţa de a ajunge numărul 1 mondial în tenisul feminin.

„O maşină care este de mare valoare pentru noi, Porsche 911 care este aşa, mai exclusiv. Veţi vedea în partea dreaptă a uşii este scris SH- Simona Halep numărul 1 şi pe cealalta parte este data în care Simona a obţinut pentru prima dată statutul de numărul 1 în lume. După cum ştiţi, Porsche are un turneu de tenis care este în luna aprilie, iar în fiecare an au un sistem foarte inteligent şi ieftin – primele 10 jucătoare din lume, dacă participă, fiecare primeţte un Porsche. Învingătoarea mai primeşte încă unul”, a spus fostul tenismen şi omul de afaceri Ion Ţiriac, în acdrul evenimentului de prezentare a maşinilor noi incluse în galeria sa.

Ţiriac a precizat că maşina este a Simonei, şi că dacă ar vrea, campiona ar putea să o vândă şi mâine, la un preţ de 10-20 de ori faţă de valoarea maşinii la cumpărare.

Pe lângă maşina Simonei Halep, Ţiriac a mai adăugat galeriei sale încă trei modele de Porsche, maşini sport pus-sânge –  911 GT2 RS (cel mai puternic 911 construit vreodată de Porsche ), 911 Exclusive Series,  şi 911R.

„Nu am vândut până acum nicio maşină, dar tot ce cumpăr şi este serie limitată, se poate vide la minim dublul preţului. Porsche acesta a costat puţin peste 900.000 de euro, iar acum coste în jur de 2,3-3 milioane de euro. Nu am intenţia de a vidne nimic din clolecţie, le voi păstra se se bucure de ele în special copiii. Numai cu treaba asta cu copiii – vin aproape 1.000 de copii pe săptămână aici, le asigurăm transportul – colecţia îţi îndelineşte scopul.

Galeria Ţiriac Collection este prima galerie auto personală deschisă publicului în România şi are modele auto atât clasice, produse începând cu anul 1899, cât şi de ultimă generaţie.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide