Cum arată cu ARO de 15.000 de EURO, fabricat în 1961 - FOTO

ARO, numele care a răsunat în România datorită abilităţilor excelente...

Cum arată cu ARO de 15.000 de EURO, fabricat în 1961 -  FOTO Cum arată cu ARO de 15.000 de EURO, fabricat în 1961 - FOTO

ARO, numele care a răsunat în România datorită abilităţilor excelente în off-road ale modelelor produse la Câmpulung Muscel, ar fi putut sta astăzi alături de alte nume consacrate din lumea maşinilor 4x4. Însă nu a fost să fie, fiindcă interesul unui grup restrâns de oameni a fost mai mare şi mai important decât interesul unui colos industrial şi a renumelui mondial. 

În zilele noastre, Aro mai poate fi văzut doar în colecţiile personale ale pasionaţilor, sau în unităţile militare.

Am vrut să vedem cu cât se mai vine un Aro în România, aşa că am dat o căutare pe Internet. Ne-au apărut fix două oferte, dintre care doar una dintre ele era un model original. Dar nu acesta ne-a atras atenţia, ci un model restaurat şi modificat care costă 15.000 de euro. 

Iată descrierea tehnică:

Marca: Aro
Model: M 461
Anul fabricatiei: 1961
Km: 2.000 km
Capacitate cilindrica: 3 246 cm3
Combustibil: Diesel
Putere: 95 CP
Cutie de viteze: Manuala
Transmisie: 4x4-manual
Caroserie: Off-road (4x4)
Numar de portiere: 3
Culoare: Maro
Vopsea mata: Da
Tara de origine: Romania
Data primei inmatriculari: ianuarie 1961
Preţ: 14.999 EUR

În anunţ mai este specificat: „Restaurat 2006 (revopsit 2017), motor, transmisie, punţi Nissan Patrol”.

GALERIE FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.