Cum arată Dacia Duster Black Collector. Face parte dintr-o ediţie limitată la 500 de exemplare - FOTO

Dacia Duster ediţie limitată la doar 500 de exemplare.

Cum arată Dacia Duster Black Collector. Face parte dintr-o ediţie limitată la 500 de exemplare - FOTO Cum arată Dacia Duster Black Collector. Face parte dintr-o ediţie limitată la 500 de exemplare - FOTO

Pagina de Instagram dacia_france a postat o imagine de la un eveniment de prezentare a unei versiuni Dacia Duster numită Black Collector. 

Din postarea publicată azi (duminică 30 iunie) ne dăm seama că este vorba de o ediţie limitată la doar 500 de exemplare şi va fi disponibilă începând din luna septembrie a acestui an, exclusiv pe piaţa din Franţa.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.