Cum arată drumul spre mare înainte de 1 mai - FOTO

Drumul care face legătura între Capitală şi litoral ...

Cum arată drumul spre mare înainte de 1 mai - FOTO Cum arată drumul spre mare înainte de 1 mai - FOTO

Cei care au de gând să meargă la mare de 1 mai ar trebui să ştie că Autostrada Soarelui este plină de gropi. Cel puţin până la kilometrul 40. Prima bandă a Autostrăzii Soarelui este plină de gropi adânci de 5,6 centimetri, dar şi de şanţuri, unele lungi şi de peste 1 metru, scrie Adevărul.ro. Vestea proasă de la autorităţi este că ea va fi reparată abia din toamnă, când se sfârşeşte sezonul. 

Gropile sunt un adevărat pericol pentru şoferi, ţinând cont de regimul de viteză şi traficul intens desfăşurat zilnic pe acest tronson.   

Drumul care face legătura între Capitală şi litoral va fi închis pe porţiuni pentru ca reparaţiile să nu încurce şoferii.

“Preconizăm că lucrările de reparatii pe tronsonul A2 Bucureşti-Fundulea vor începe în luna septembrie 2018 şi se vor desfăşura etapizat, în şase perioade, pe parcursul a trei ani. Investiţia se ridică la 100 de milioane de lei”, a precizat pentru Adevărul, Dinu Daniel Augustin, director general regional al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Bucureşti(DRDP). Cu aceşti bani, autorităţile promit că vor moderniza 24 de kilometri de autostradă cu două benzi, pe două căi de circulaţie. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.