Cum arată încălţămintea produsă de Aston Martin - FOTO

Automobilele de lux au devenit branduri...

Cum arată încălţămintea produsă de Aston Martin - FOTO Cum arată încălţămintea produsă de Aston Martin - FOTO

Automobilele de lux au devenit branduri care oferă pe lângă maşină şi ceasuri, valize şi alte accesorii pentru a-şi completa autovehiculele elegante. Cele mai noi produse au fost lansate de Aston Martin. Producatorul britanic a scos perechea perfectă de încălţăminte asortată cu noul DB11.

Încălţămintea din piele a fost realizată în colaborare cu producatorul italian de pantofi Hogan, şi se bazeaza pe modelul Olympia, la care a fost adougată amprenta Aston Martin. Acestea combină inserţii de plasă din nailon pentru un aspect mai sportiv, împreună cu elemente din piele, într-un stil rafinat.

Acestea vor fi disponibile în patru culori diferite. Numai 3.000 de perechi vor fi produse, iar preţul unei perechi va fi de aproximativ 400 de dolari.

GALERIE FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.