Cum arată maşina preşedintelui Chinei - GALERIE FOTO

Preşedintele Chinei foloseşte o maşină de producţie internă

Cum arată maşina preşedintelui Chinei - GALERIE FOTO Cum arată maşina preşedintelui Chinei - GALERIE FOTO

Preşedintele Chinei foloseşte o maşină de producţie internă, denumită Hongqi CA7600J.

Acest model, produs de Hongqi, a fost vedeta paradei prin care China a sărbătorit 70 de ani de la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial.

Prezentată pentru prima dată la Salonul auto de la Beijing în 2010, Hongqi CA7600J a impresionat publicul şi este fabricată exclusiv pentru statul chinez. Constructorul Hongqi (Red Flag) este deţinut de FAW (First Auto Works).

Atunci şi acum: Obama şi Putin. Maşinile din tinereţe VS "monştrii" din prezent

Cu o lungime de 6,4 metri, o lăţime de peste 2 metri şi o înălţime de 1,72 metri, Hongqi CA7600J este clar o maşină care iese în evidenţă oriunde s-ar afla. Cântăreşte 4,5 tone şi este propulsată de un imens motor V12 de 6 litri, care produce 408 cai-putere şi un cuplu de 550 Nm.

Maşina este antiglonţ, uşile din spate se deschid în sens invers, este dotată cu două antene pentru telecomunicaţii, iar pe spatele său scrie Hongqi cu simboluri care imită scrisul lui Mao. Alte date privind modelul care îl transportă pe preşedintele Chinei nu sunt  publice.

 
 
 
 
 
 
 
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.