Cum arată noile maşini ale Poliţiei Române - GALERIE FOTO

400 de autovehicule se vor adăuga parcului auto al Poliţiei

Cum arată noile maşini ale Poliţiei Române - GALERIE FOTO Cum arată noile maşini ale Poliţiei Române - GALERIE FOTO

În parcul auto al Poliţiei Române vor fi introduse patru sute de maşini noi, marca Volkswagen Polo, cu motor de 1,2 litri TSI şi echiparea Comfortline.

Toate modelele poliţiei au patru uşi şi motoare de 90 cai putere.

EXCLUSIV ProMotor - Cum a pierdut Dacia o licitaţie de 400 de maşini de patrulare ale Poliţiei pentru doar 2,4 lei pe autoturism

 

Cartea de Salvare la Bord te ajută în caz de accident. Cum o poţi obţine gratuit de pe internet şi ce trebuie să faci cu ea

Fiecare model are un preţ de 13.511 euro cu TVA, fiind complet echipat pentru a duce la bun sfârşit misiunile specifice unei maşini a Poliţiei Rutiere.

Autoturismele au început să fie livrate treptat, din luna septembrie, iar procesul de achiziţie va fi finalizat în luna noiembrie a acestui an.

FOTO SPION - BMW X2

Mercedes E-Class 2016 - GALERIE FOTO şi detalii despre cel mai de succes model Mercedes

Cum va arăta maşina naţională a Turciei - FOTO

N-ai bilet în RATB şi refuzi să te legitimezi? Noile amenzi ar putea fi uriaşe

Un şofer şi-a convins colegii de trafic să nu mai claxoneze într-un mod ingenios - FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.