Cum arată podul care nu a fost reparat niciodată. Se află pe una dintre cele mai tranzitate şosele din Bucureşti - VIDEO

Podul are nevoie urgentă de reabilitare.

Cum arată podul care nu a fost reparat niciodată. Se află pe una dintre cele mai tranzitate şosele din Bucureşti - VIDEO Cum arată podul care nu a fost reparat niciodată. Se află pe una dintre cele mai tranzitate şosele din Bucureşti - VIDEO

Podul Fundeni se află pe una dintre cele mai tranzitate şosele din Capitală. Cei care trec prin zonă ştiu că de ani buni starea carosabilului este jalnică, mai ales spre vârful pantei, unde este necesar să încetineşti considerabil viteza maşinii pentru a nu o avaria.

Podul are nevoie urgentă de reabilitare, iar expertiza arătat că stâlpii sunt cu mari probleme, situaţie ce se poate vedea cu ochiul liber. PMB vrea să limiteze tonajul aici şi să bage podul în reparaţii, informează MEDIAFAX.

VIDEO

 
Şoseaua Fundeni, cu tot cu Podul Fundeni, este una dintre cele mai tranzitate artere din Bucureşti, prin care se face legătura dintre Pantelimon şi Doamna Ghica. Mii de maşini trec zilnic prin zonă, atât pe pod, cât şi pe sub el, pe şoseaua care duce în Fundeni şi Dragonul Roşu.

Podul Fundeni, construit în 1979, nu a beneficiat vreodată de lucări de reabilitare. El a fost vopsit periodic, şi odată la câţiva ani aşternut un strat de asfalt.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.