Cum arată posterul interzis de Facebook al celui mai aşteptat film românesc din 2016! – TRAILER

Autor: ProMotor 30 iun. 2016 Știri auto

 


Afisul comediei Selfie69, regizat de Cristina Iacob – prequelul / continuarea celui mai bine vandut film romanesc al anului 2014, #Selfie – a fost interzis zilele trecute de reteaua de socializare Facebook, dupa ce a fost postat de echipa pe pagina filmului. (https://www.facebook.com/SelfieYourMovie).

Trailerul filmului poate fi văzut aici

Vizualul reprezinta un corp uman reinterpretat, in care buricul actritei Olimpia Melinte este continuat in jos de buzele Crinei Semciuc, ce tin intre ele un inel de casatorie. Afisul te provoaca sa gandesti ce vrea sa spuna, este o metafora, altfel decat ne-am obisnuit sa vedem pana acum la filmele de acest gen. Alaturi de titlu, Selfie69, apare tagline-ul It’s a fucking lovestory

Afisul raspunde povestii filmului, o comedie romantica ce continua istoria celor sase personaje din #Selfie, care de data aceasta cauta confirmarea dragostei… prin casatorie.

Regizoarea Cristina Iacob, autoarea celui mai bun debut regizoral de dupa 1989, spune ca “dupa libertatea de exprimare dobandita in urma multor ani de cenzura, ultimul lucru la care m-as fi asteptat era ca Facebook-ul sa interzica afisul nostru, mai ales pentru ca este departe de a fi ceva vulgar. Putem pune o intrebare, tot pe facebook, fanilor filmului: ce parere au despre acest afis? Cred ei ca e ceva ce ar trebui interzis? Mi-am dat seama dupa acesta experienta ca facebook-ul nu are umor! :))) Daca nu ar fi un sistem, un robot care raspunde conform unui algoritm, l-as invita la film, sa-l mai inveselim. Alta solutie nu vad sa-l relaxam putin pe acest facebook… Pana atunci, interzis sau nu, acesta este afisul filmului care va invita sa vedeti o comedie pe bune!”

Afisul nu a fost aprobat de facebook pentru ca “nu respecta politica de publicitate a retelei de socializare, aplicata continutului materialului publicitar, audientei sale si destinatiei acestuia. Facebook nu accepta folosirea continutului “profan”, nici referinte la adresa utilizatorului (ex: rasa, etnie, varsta, orientare sexuala, nume) sau care agreseaza privitorii.”

In Selfie69, cele trei fete din primul lungmetraj, din 2014, Yasmine, Roxy siAna fac un pariu video, ce devine viral pe facebook: care dintre ele se marita prima in 3 zile?! Vor afla ca uneori iubirea poate fi chiar sub nasul tau, desi tu ai cautat-o in cele mai neobisnuite locuri, in cele  mai neasteptate momente si la cele mai ciudate persoane! Si inca ceva foarte important: nu fa pariu cu iubirea pentru ca… e foarte riscant!

Din distributia filmului fac parte actorii din #Selfie: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Calin (Brain), Levent Sali (Mihai), alaturi de Alina Chivulescu (Cecilia) si Razvan Vasilescu (Nea Ceausu).

Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Marian Ralea, Alex Bogdan, Andrei Hutuleac, Tolea Ciumac, alaturi de actori consacrati sau debutanti. Lungmetrajul este produs si distribuit de ZAZU Film si va intra in cinematografe toamna aceasta.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide