Cum arată prima autostradă construită de chinezi în Europa - VIDEO

Autostrada E-763, denumită „Milos cel Mare”, este prima autostradă construită de chinezi în Europa.

Cum arată prima autostradă construită de chinezi în Europa - VIDEO Cum arată prima autostradă construită de chinezi în Europa - VIDEO

Prima autostradă construită de chinezi în Europa are o lungime de aproape 63 de kilometri şi se află în Serbia. Aceasta a fost deschisă de curând traficului, iar la inaugurare a participat Preşedintele Serbiei, Aleksandar Vucic, şi ambasadorul Chinei la Belgrad, Chen Bo. Autostrada E-763, denumită „Milos cel Mare” este prima autostradă construită de chinezi în Europa, informează Adevărul.ro.

VIDEO

Autostrada E-763 leagă oraşele Obrenovac şi Ljig, şi are o lungime de 62,7 km, aceasta fiind concepută pentru viteze de 130 km/h. E-763 face parte dintr-o reţea transeuropeană de autostrăzi care face legătura între Gdansk şi Atena, precum şi între Istanbul şi portul Bar de la Marea Adriatică.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.