Cum arată primul model Hyundai Tucson hibrid şi când va fi lansat

Tehnologia hibrid reduce consumul ...

Cum arată primul model Hyundai Tucson hibrid şi când va fi lansat Cum arată primul model Hyundai Tucson hibrid şi când va fi lansat

Hyundai lansează primul model de Hyundai Tucson echipat cu un sistem de propulsie de tip hibrid, susţinut de o baterie de 48 V.

Tehnologia hibrid reduce consumul cu până la 7% şi va fi disponibilă cu motoarele Smart Stream de 1,6 litri diesel. SUV-ul va fi lansat în această vară.

Lansarea noului sistem de propulsie de tip hibrid evidenţiază încă o dată obiectivul companiei de a livra tehnologie accesibilă unui număr tot mai mare de clienţi”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vice Presedinte Marketing si Produs la Hyundai Motor Europa.

Pana in primavara anului 2019, tehnologia de tip hibrid usor diesel 48 V va fi disponibila si cu noul propulsor diesel Smart Stream de 1,6 litri pe noul Tucson.

Hyundai se numără printre producătorii auto care încearcă să câştige încă de la început piaţa maşinilor hibrid şi a celor electrice, susţinând că acesta arată „angajamentul mărcii de a proteja mediul înconjurător”.

Majoritatea producătorilor fac această trecere şi susţin acest angajament, în contextul în care statele europene setează deadline-uri pentru interzicerea motoarelor diesel, iar producătorii auto trebuie să îşi asigure piaţă pentru era motoarelor electrice.

Sursă: Ziarul Financiar

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.