Cum arată probabil cel mai scump Trabant din istorie. Bonus: un test de impact. GALERIE FOTO - VIDEO

Trabantul este o maşină care, în ciuda dimensiunilor şi capabilităţilor tehnice ...

Cum arată probabil cel mai scump Trabant din istorie. Bonus: un test de impact. GALERIE FOTO - VIDEO Cum arată probabil cel mai scump Trabant din istorie. Bonus: un test de impact. GALERIE FOTO - VIDEO

 


Trabantul este o maşină care, în ciuda dimensiunilor şi capabilităţilor tehnice reduse, a rămas bine întipărită în memoria compatrioţilor noştri. În România Trabantul a fost pe de o parte îndrăgit, iar pe de alta o sursă inepuizabilă de bancuri. 

La noi în ţară cel mai popular model a fost Trabant 601, variantele sedan şi break, dar pe alte pieţe a mai existat şi un model mai special numit Kübelwagen. Această variantă a fost lansată în 1966 şi era un pickup de culoare verde, fără uşi, care cel mai probabil a fost produs pentru armată. 

Conform unui anunţ găsit pe internet un astfel de model este de vânzare pentru 9.500 de lire (aproximativ 12.000 de euro). Proprietarul lui menţionează despre acest Trabant doar că are 24.200 de kilometri la bord şi ca a fost restaurat de o firmă specializată.

GALERIE FOTO

Dacă tot am adus vorba despre Trabant şi despre bancurile care s-au stârnit pe seama lui, ne-am gândit să punem în acest articol şi un test de impact. În privinţa rezultatelor vă lăsăm pe dumneavoastră să trageţi concluziile.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.