Cum arată probabil cel mai scump Trabant din istorie. Bonus: un test de impact. GALERIE FOTO – VIDEO

Autor: ProMotor 05 mai 2016 Știri auto

 


Trabantul este o maşină care, în ciuda dimensiunilor şi capabilităţilor tehnice reduse, a rămas bine întipărită în memoria compatrioţilor noştri. În România Trabantul a fost pe de o parte îndrăgit, iar pe de alta o sursă inepuizabilă de bancuri. 

La noi în ţară cel mai popular model a fost Trabant 601, variantele sedan şi break, dar pe alte pieţe a mai existat şi un model mai special numit Kübelwagen. Această variantă a fost lansată în 1966 şi era un pickup de culoare verde, fără uşi, care cel mai probabil a fost produs pentru armată. 

Conform unui anunţ găsit pe internet un astfel de model este de vânzare pentru 9.500 de lire (aproximativ 12.000 de euro). Proprietarul lui menţionează despre acest Trabant doar că are 24.200 de kilometri la bord şi ca a fost restaurat de o firmă specializată.

GALERIE FOTO

Dacă tot am adus vorba despre Trabant şi despre bancurile care s-au stârnit pe seama lui, ne-am gândit să punem în acest articol şi un test de impact. În privinţa rezultatelor vă lăsăm pe dumneavoastră să trageţi concluziile.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide