Cum arată şi ce preţ are ultimul model electric Volkswagen ID.3. FOTO

Volkswagen dă startul revoluţiei electrice cu ID.3

Cum arată şi ce preţ are ultimul model electric Volkswagen ID.3. FOTO Cum arată şi ce preţ are ultimul model electric Volkswagen ID.3. FOTO

Noul model Volkswagen ID.31 a avut premiera mondială la ediţia de anul acesta a Salonului Auto de la Frankfurt. Modelul vine în trei dimensiuni diferite ale bateriei pentru o autonomie maximă de până la 550 km. Preţurile încep de la mai puţin de 30.000 de euro. Livrările vor începe la jumătatea anului 2020;

ID.3 1ST - maşina vizionară

Ca toţi membrii familiei ID., designul noului ID.3ST se bazează pe matricea modulară pentru producţia de maşini electrice (MEB) dezvoltată de Volkswagen. La mijlocul lunii mai, Volkswagen a început cu succes faza de pre-rezervare pentru noul ID.3 1ST- o ediţie specială exclusivă, în doar 30.000 de unităţi, cu un set complet de caracteristici.

ID.3 1ST va veni echipat cu bateria de dimensiune medie, dintre cele trei pe care modelul le are disponibile, iar livrările au fost programate să înceapă la jumătatea anului 2020. Preţul de bază pentru acest model va fi sub 40.000 de euro. Acest preţ va include până la 2.000 kWh de energie electrică pentru un an după ziua înregistrării iniţiale a vehiculului.

Volkswagen dă startul revoluţiei electrice cu ID.3

Bateria maşinii ID.3 1ST are o capacitate de 58 kWh. Această baterie va furniza energie motorului electric de 107 kW şi va permite o viteză maximă de 160 km/h şi o autonomie de până la 420 de kilometri (WLTP). ID.3 va fi disponibil, de asemenea, cu o baterie de 45 kW sau 77 kW.

Cu bateria de 45 kW, ID.3 va putea parcurge până la 330 de kilometri (WLTP) cu o singură încărcare. Optaţi pentru varianta de 77 de kWh şi autonomia va creşte până la 550 de kilometri (WLTP).

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.