Cum arată ştergătorul de parbriz premium, produs de Mercedes [VIDEO]

Ştergătorul de parbriz este o componentă esenţială a oricărui vehicul...

Cum arată ştergătorul de parbriz premium, produs de Mercedes [VIDEO] Cum arată ştergătorul de parbriz premium, produs de Mercedes [VIDEO]

Ştergătorul de parbriz este o componentă esenţială a oricărui vehicul care circulă pe şosele, dar dispozitivul nu s-a schimbat prea mult de la inventarea sa. Mercedes-Benz vine cu un nou model, care rezolvă o mare problemă, scrie Go4it.ro

Pentru a şterge eficient parbrizul murdar, şoferul trebuie să apese şi butonul pentru lichid de parbriz, iar pentru câteva momente câmpul vizual al acestuia este obstrucţionat de jeturile de apă.

Compania germană a prezentat ştergătorul de prarbriz care eliberează lichidul la doar câţiva centimetri în faţa sa, prin intermediul unor găuri cu care este prevăzut. Sistemul se numeşte Magic Vision Control şi va ajunge pe toate noile modele de maşini ale companiei.

Sistemul este unul inteligent şi reglează cantitatea de apă în funcţie de temperatura de afară. Mai mult, există şi un mod de operare special pentru automobile decapotabile, care nu permite ca lichidul să ajungă la cei aflaţi în maşină, chiar şi la viteze mari. Există şi programe speciale pentru vară şi iarnă.

Sistemul nu este, cu siguranţă, unul ieftin, aşa că nu ne aşteptăm să îl vedem prea curând pe modele Dacia sau Fiat.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.