Cum arată un cimitir de maşini de lux. Ferrari, Rolls Royce sau Bentley abandonate fără milă - VIDEO-GALERIE FOTO

Aşa arată "cimitirul supercar-urilor" din Sharjah, Emiratele Arabe Unite

Cum arată un cimitir de maşini de lux. Ferrari, Rolls Royce sau Bentley abandonate fără milă - VIDEO-GALERIE FOTO Cum arată un cimitir de maşini de lux. Ferrari, Rolls Royce sau Bentley abandonate fără milă - VIDEO-GALERIE FOTO

Maşini ca Rolls Royces, Ferrari, Mercedes-Benz şi Bentley se numără printre modelele odată strălucitoare, dar care acum putrezesc în "cimitirul supercar-urilor" din Sharjah, Emiratele Arabe Unite.

O filmare cu drona ne arată sute de maşini de lux care au fost abandonate de proprietarii lor într-un deşert de lângă Dubai.

Proprietarii lor erau în mare parte oameni de afaceri care au renunţat la maşini după criza financiară.

În timp ce cele mai multe maşini sunt degradate vizibil, unele sunt par a fi în stare destul de bună, putând servi cel puţin ca piese de schimb. 

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.