Cum arată un Lamborghini Aventador acoperit cu două milioane de cristale Swarovski - GALERIE FOTO-VIDEO

Luxul unei moldovence de la Londra i-a şocat pe britanici. Londra, oraşul cu cele mai multe maşini de lux pe metru pătrat în vara asta.

Cum arată un Lamborghini Aventador acoperit cu două milioane de cristale Swarovski - GALERIE FOTO-VIDEO Cum arată un Lamborghini Aventador acoperit cu două milioane de cristale Swarovski - GALERIE FOTO-VIDEO

Cei care s-au plimbat prin cartierele Chelsea şi Knightsbridge din Londra au avut ocazia, vara asta, să vadă unele dintre cele mai luxoase maşini. Thesun.co.uk a surprins într-o galerie foto câteva dintre aceste maşini. Printre ele vedem un Bugatti Chiron de 2,5 milioane de lire sterline, sau un Rolls-Royce Dawn de 280.000 de lire sterline şi Porsche 911 GT3 de 140.000 de lire sterline. 

GALERIE FOTO

Luxul unei moldovence de la Londra i-a şocat pe britanici  

Printre ele s-a aflat şi un Lamborghini Aventador acoperit cu cristale Swarovski. Maşina atinge o viteză maximă de 217 km / h şi a fost acoperită cu peste două milioane de cristale Swarovski, inclusiv pe acoperiş şi chiar pe grila din faţă. 

Maşina aparţine fotomodelului Daria Radionova, şi nu este pentru prima dată când tânăra de 24 de ani şi-a scos în public supercarurile acoperite cu bijuterii.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.