Cum arată Vision Mercedes Simplex, conceptul care face legătura între istoria mărcii Mercedes şi viitorul său – Galerie FOTO

Autor: Cristian Agatie 18 sept. 2019 Știri auto

Intră în galeria foto

Sursa de inspiraţie pentru Vision Mercedes Simplex este monopostul Mercedes 35 PS din 1901, o maşină care a dominat cursele Race Week de la Nisa. 118 ani mai târziu, Mercedes se întoarce la Nisa pentru a aduce un omagiu istoriei mărcii Mercedes.

Vision Mercedes Simplex reprezintă o pledoarie puternică pentru lux şi inovaţie ca parte a ADN-ului mărcii Mercedes-Benz. Potrivit şefului de design al mărcii germane, Gorden Wagener, conceptul „simbolizează transformarea luxului la Mercedes-Benz”.

Conceptul este un model cu două locuri şi roţi aparente, sistem de propulsie alternativ, o interfaţă om-maşină revoluţionară şi un design care-ţi taie respiraţia. Interiorul are ca sursă de inspiraţie motocicletele şi designul nautic, în timp ce lumea modei este prezentă prin accesoriile exclusive.

Interfaţa de utilizator reprezintă viziunea Mercedes-Benz despre luxul digital, şoferului fiindu-i prezentate exclusiv informaţiile relevante la un moment dat. Combinaţia dintre frumuseţea mecanică şi conţinutuil digital inteligent este descris de designerii Mercedes-Benz cu termenul „hyoer analogue”. 

Intră în galeria foto

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide