Cum blochează un şofer nesimţit o ambulanţă. Tu ce faci când auzi sirena în trafic? VIDEO

Tu cum reacţionezi atunci când auzi o sirenă în trafic? Sperăm că nu precum şoferul din clipul de mai jos, surprins pe străzile din Moscova.

Cum blochează un şofer nesimţit o ambulanţă. Tu ce faci când auzi sirena în trafic? VIDEO Cum blochează un şofer nesimţit o ambulanţă. Tu ce faci când auzi sirena în trafic? VIDEO

Şoferii de ambulanţe au o misiune cu adevărat dificilă: trebuie să ajungă în cel mai scurt timp la destinaţie, dar fără a brusca pacientul şi doctorii. Din acest motiv, ei nu pot accelera brusc şi nici nu pot face manevre bruşte în trafic, lucru mai greu de înţeles de către unii.

Şoferul din clipul de mai sus a fost filmat în timp ce şicana ambulanţa, iar autorităţile ruse au luat apoi măsurile care se impun. Între timp, însă, pacientul din ambulanţă a fost pus în pericol, doar pentru că un şmecher considera că e cumva deranjat de semnalele maşinii de salvare.

Din fericire, monştri precum acest şofer sunt destui de puţini, însă de cele mai multe ori şoferii pur şi simplu nu sunt atenţi la ceea ce se întâmplă în jur. Tu cum reacţionezi când auzi sirena unei maşini de ambulanţă?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.