Cum descriu englezii viaţa la bordul modelului Dacia Logan MCV - VIDEO

Varianta recomandată - nivelul de echipare Essential cu motor TCe 90

Cum descriu englezii viaţa la bordul modelului Dacia Logan MCV - VIDEO Cum descriu englezii viaţa la bordul modelului Dacia Logan MCV - VIDEO

Europenii iubesc Dacia, britancii în special sunt înnebuniţi după Duster datorită preţului decent, însă nici celelalte modele nu au trecut neobservate.

Logan MCV, de exemplu, a fost testat îndeaproape de cei de la AutoTrader, iar concluzia este favorabilă mărcii din România: Dacia este o marcă acesibilă, de încredere, care nu încearcă să pară ceea ce nu este şi care te face să te simţi mult mai inteligent. De ce mai inteligent? Pentru că după ce o cumperi îţi dai seama că a intrat în posesia unui lucru care la alţi producători era mult mai scump. 

Varianta recomandată - nivelul de echipare Essential cu motor TCe 90

Preţul ei (în Anglia) este de 10,495 de lire sterline (aproximativ 11,650 de euro), iar pentru aceşti bani clientul primeşte un motor în trei cilindri pe benzină TCe 90 de 90 de CP, cutie de viteze manuală şi tracţiune faţă. Cele mai importante dotări sunt: aer condiţionat manual, conexiune USB şi închidere centralizată.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.