Cum eviţi un parapet cu Porsche Cayman GT4 ca un erou [VIDEO]

Porsche Cayman este o maşină extraordinară, dar chiar nu-ţi doreşti să ajungi cu ea în punctul ăsta. Însă cu siguranţă ai vrea să poţi să o scoţi de acolo cum a făcut-o tipul de mai jos.

Cum eviţi un parapet cu Porsche Cayman GT4 ca un erou [VIDEO] Cum eviţi un parapet cu Porsche Cayman GT4 ca un erou [VIDEO]

Porsche Cayman este alintat „Porsche-ul şoferului”, adică modelul pe care îl cumpără cei care chiar vor să se distreze conducând. Porsche 911 este o maşină extraordinară, însă păleşte în faţa lui Cayman, al cărui motor dispus central îi oferă un plus de dinamică faţă de fratele său mai mare şi mai lăudat. Iar în versiunea GT4, Cayman este o jucărie de vis: motorul boxer cu şase cilindri, de 3,8 litri, împrumutat de la Carrera S îi pun la roată lui Cayman GT4 385 de cai-putere, pe care îi exploatează până la utimul. 

Cayman GT4 accelerază de la 0 la 100 km/h în 4,4 secunde şi până la o viteză maximă de 295 de kilometri pe oră. Totodată, face un tur de Nürburgring în 7 minute şi 40 de secunde. Şi în cazul în care ştii să-l controlezi, se fereşte de parapeţi mai ceva ca în filmele de acţiune. Tipul ăsta este un erou.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.