Cum funcţionează airbagul din torpedo al noului Ford Mustang (VIDEO)

Americanii de la Ford se laudă că sunt primii care au reuşit să integreze un airbag pentru genunchi în uşa torpedoului. Iar acum ne arată cum funcţionează invenţia folosită pentru prima dată la noul Mustang.

Cum funcţionează airbagul din torpedo al noului Ford Mustang (VIDEO) Cum funcţionează airbagul din torpedo al noului Ford Mustang (VIDEO)

Noul Ford Mustang va fi vândut ca un model global, ceea ce e excelent, fiindcă va veni şi în România (de fapt, a ajuns deja). Ştii ce mai e excelent? Faptul că noua generaţie a Mustangului are un nou tip de airbag pentru genunchii pasagerului, integrat în uşa torpedoului. În cazul în care te întrebai cum funcţionează dispozitivul de protecţie, ai mai jos un videoclip explicativ.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.