Cum funcţionează în realitate maşina autonomă Mercedes-Benz F 015. VIDEO

Nemţii de la Mercedes-Benz spun că peste aproximativ 20 de ani vom putea merge cu maşina pe rutele noastre obişnuite fără să ţinem mâinile pe volan. Iar videoclipul de mai jos e dovada că tehnologia maşinilor autonome a avansat mai mult decât am putea crede.

Cum funcţionează în realitate maşina autonomă Mercedes-Benz F 015. VIDEO Cum funcţionează în realitate maşina autonomă Mercedes-Benz F 015. VIDEO

Conceptul Mercedes-Benz F 015, prezentat la începutul lui 2015 la Las Vegas, se plimbă deja pe străzile din San Francisco. Dar ştiam deja aceste detalii. În schimb, nu prea ştiam cum se comportă prototipul care se conduce singur în lumea reală, dar germanii de la Mercedes-Benz au rezolvat această problemă prin publicarea videoclipului de mai jos.

Maşina autonomă vine acolo unde a fost chemată şi îi plimbă pe cei patru pasageri în linişte şi confort. E drept, toate acestea se întâmplă într-un spaţiu controlat, dar nemţii speră că peste 20 de ani vom putea intra într-un showroom şi vom putea cumpăra un vehicul care se conduce singur, la fel cum se întâmplă acum cu maşinile convenţionale.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.