Cum îţi dai seama că o maşină este perfectă? Exemplul Aventador

Toate maşinile sunt bune, însă în momentul în care uiţi, efectiv, de trecut înseamnă că ai creat o maşină perfectă.

Cum îţi dai seama că o maşină este perfectă? Exemplul Aventador Cum îţi dai seama că o maşină este perfectă? Exemplul Aventador

Ceea ce vezi în galeria foto de mai sus este un Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce, îmbrăcat în galben Orion, pe care Future Photography l-au imortalizat cât de frumos au putut ei.

SuperVeloce este o bestie. Are cu 50 de cai-putere mai mult şi cu 50 de kilograme mai puţin decât omologul „normalul” LP700-4. Şi nu este genul de bestie a cărui putere te face să înghiţi în sec, ci genul de creatură mecanică cu care poţi obţine performanţe impresionante. Puţin spus impresionante: a reuşit un timp cu doar două secunde mai lent decât hypercarul 918 Spyder.

Însă nu asta îl face să fie catalogat aici, pe siteul nostru, ca perfect. Ci faptul că, de când a apărut, a reuşit să ne facă să uităm că înaintea lui a fost asta:

Murciélago. Unicul

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.