Cum o fac americanii? Matthew McConaughey şi Lincoln Navigator ne arată ce înseamnă #premium peste ocean - VIDEO

Dacă în Europa Porsche, BMW şi Mercedes-Benz ...

Dacă în Europa Porsche, BMW şi Mercedes-Benz deţin supremaţia în materie de maşini premium, în SUA lucrurile stau altfel. Lincoln, una mărcile de lux ale Ford, este printre preferatele americanilor. Diferenţierea de Europa se face până şi în privinţa modului cum sunt realizate reclamele. În cea mai nouă reclamă la Lincoln Navigator Matthew McConaughey nu scoate nici măcar un cuvânt. Îl vedem doar cum bate ritmul cu mâinile pe volan, în timp ce aşteaptă la o trecere de cale ferată. Nici nu e nevoie de mai mult. Însuşi prezenţa lui şi calitatea maşinii vorbesc de la sine. 

GALERIE FOTO

Lincoln Navigator este cu adevărat senzaţional şi are cu ce se lăuda. SUV-ul este de un înalt rafinament, iar liniile sunt desenate cu bun gust. Maşina are acoperiş panoramic, scaune „Perfect Position” pentru şofer şi pasagerul din faţă, care se pot ajusta în 30 de moduri, şi care oferă ocupanţilor chiar şi masaj. Maşina este propulsată de un V6 twin-turbo de 3,5 litri care produce 450 de cai putere. Preţurile încep de la 72,000 de dolari.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.