Cum poţi să verifici online dacă maşina pe care vrei să o cumperi este furată

Cei care vor să-şi cumpere o maşină si vor să se asigure ca aceasta...

Cum poţi să verifici online dacă maşina pe care vrei să o cumperi este furată Cum poţi să verifici online dacă maşina pe care vrei să o cumperi este furată

 


Cei care vor să-şi cumpere o maşină si vor să se asigure ca aceasta nu figurează în baza de date a Poliţiei ca autovehicul furat, au la dispoziţie un site care să-i scutească de neplăceri, scrie Digi24.ro.

Astfel, dacă ai găsit maşina pe care ţi-o doreai şi te hotărăşti să o cumperi, poţi accesa fără prea mult efort baza de date a Poliţiei la rubrica maşini furate.

Link-ul este http://www.politiaromana.ro/ro/autovehicule-furate

Dacă vrei să verifici şi baza de date europeană şi cunoşti VIN-ul maşinii respective poţi accesa link-ul http://www.stolencars24.eu  


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.