Cum rămâi fără carnet în Bucureşti dacă eşti prea grăbit (sau ignorant). VIDEO

Dacă nu respecţi semnul de circulaţie care îţi spune să cedezi prioritatea, Poliţia o să te lase fără carnet dacă eşti văzut. Adică exact ce s-a întâmplat în videoclipul de mai jos, filmat în Bucureşti.

Cum rămâi fără carnet în Bucureşti dacă eşti prea grăbit (sau ignorant). VIDEO Cum rămâi fără carnet în Bucureşti dacă eşti prea grăbit (sau ignorant). VIDEO

În Bucureşti (şi nu numai), regulile de circulaţie să fie luate uneori în râs. De ce să cedez prioritatea când pot să apăs mai tare pedala de acceleraţie şi poate, poate reuşesc să ies în faţa maşinii care are dreptul de trecere? Păi, răspunsul e destul de simplu: pentru că o să rămâi fără carnet dacă eşti prins de Poliţie. Iar filmarea de mai jos, făcută în buricul Capitalei, e dovada.

VIDEO:

Via: TraficTube.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.