Cum reacţionează pasagerii la acceleraţia fulminantă a noii Tesla Model S P85D. VIDEO

Elon Musk, fondatorul şi şeful companiei americane Tesla Motors, a promis că va oferi un mod numit „Insane” pentru sprinturile făcute cu noua variantă Tesla Model S cu două motoare electrice. Şi, după cum se poate vedea în videoclipul de mai jos, s-a ţinut de cuvânt. Cu vârf şi îndesat.

Cum reacţionează pasagerii la acceleraţia fulminantă a noii Tesla Model S P85D. VIDEO Cum reacţionează pasagerii la acceleraţia fulminantă a noii Tesla Model S P85D. VIDEO

Tesla Model S nu e o maşină foarte nouă, dar recent a primit opţiunea unui sistem de tracţiune integrală care foloseşte două motoare electrice - unul în faţă şi unul în spate. În cazul în care ai trăit într-o peşteră în ultimii ani, îţi reamintesc că Tesla Model S e o berlină 100% electrică şi că varianta de top cu două motoare (P85D) dezvoltă nu mai puţin de 700 CP şi 930 Nm. Adică mai mult decât un Porsche 911 Turbo S (care are 560 CP).

Acceleraţia de la zero până la 100 km/h are nevoie de 3,2 secunde cu ajutorul modului numit „Insane”. Un nume care pare ciudat pentru o maşină premium, dar care îşi dovedeşte necesitatea odată ce ştii că acel cuplu imens e disponibil imediat, de la zero km/h.

De fapt, ai mai jos un videoclip care ne arată tuturor că sprintul unei maşini electrice nu prea se poate compara cu clasicele sportive cu motoare termice.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.