Cum reacţionează un Volvo XC60 cu Pedestrian Protection dezactivat | VIDEO

Cea mai bună descriere ar fi „ca în GTA V”.

Cum reacţionează un Volvo XC60 cu Pedestrian Protection dezactivat | VIDEO Cum reacţionează un Volvo XC60 cu Pedestrian Protection dezactivat | VIDEO

Volvo a lucrat intens la imaginea siguranţei la volan, imagine prin care este recunoscut brandul pe întreg mapamondul. Tehnologia este, practic, înglobată în „creierul” maşinii, aşa că singurul lucru pe care trebuie să-l faci ca să te bucuri de ea este să apeşi un buton. Ah, să nu uiţi să apeşi butonul ăla, că altfel devii un protagonist din GTA.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.