Cum repară un mecanic rus un BMW Seria 7 grav accidentat - VIDEO

O maşina lovită atât de rău s-ar putea numi daună totală

Cum repară un mecanic rus un BMW Seria 7 grav accidentat - VIDEO Cum repară un mecanic rus un BMW Seria 7 grav accidentat - VIDEO

O maşina lovită atât de rău s-ar putea numi daună totală, însă asta nu înseamnă că ea va fi dusă la fier vechi. După obiceiul ţărilor sărace, maşina se repară indiferent de cât de afectată este, iar apoi ea se repune în circulaţie.

În cazul de faţă avem un BMW Seria 7 care a fost refăcut de rusul Arthur Tussik.

Tussik a decupat componentele deformate puternic şi le-a înlocuit cu altele preluat de pe alt model, iar apoi le-a sudat pe maşină.

Cu multă răbdare şi îndemânare, rusul a reconstruit maşina, însă chiar dacă arată bine probabil că este foarte nesigură. Accidentul e posibil să-i fi afectat structura de rezistenţă, ceea ce o face extrem de vulnerabilă în cazul unui alt accident. 

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.