Cum să cobori din maşină cu stil. Un mix VIDEO de zile mari

Cum se coboară cu stil din maşină? Ne arată actorii de la Hollywood, într-un mix video excelent realizat, care include imagini din cele mai celebre filme americane ale ultimilor 30 de ani.

Cum să cobori din maşină cu stil. Un mix VIDEO de zile mari Cum să cobori din maşină cu stil. Un mix VIDEO de zile mari

Cineva a fost îndeajuns de fascinat de modul în care coboară vedetele americane din maşini, încât le-a dedicat un film întreg. Pornind de la maşini de vis, trecând la încălţări de vis, apoi glezne de vis (cel puţin cele feminine) şi terminând apoi cu revelarea vedetelor înseşi, aveţi mai jos un clip închinat frumuseţii, în cazul de faţă, a stilului perfect în care poţi coborî dintr-o maşină.

Tribute to Stepping out of car from Петрик on Vimeo.

Şi dacă n-aţi recunoscut filmele, avem lista mai jos. Apropo, blues-ul divin care se aude este Jack White — Fly Farm Blues!

Filmele din clip:

Austin Powers in Goldmember
Back to the Future II
Casa de mi Padre
Charlie Angels
Chinese Zodiac
Cobra
Coming to America
Death Race
Goodfellas
Harley Davidson and the Marlboro Man
Iron Man III
Judge Dredd
Ladykillers
Last Action Hero
Loaded Weapon
Matrix
Metallica Through the Never
Mission Impossible III
My Cousin Vinny
RoboCop II
Anchorman
Terminator II. Judgment Day
The Boondock Saints II. All Saints Day
The Fast and the Furious
Transformers III
True Lies
Two Fast Two Furious
Zombieland

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.