Cum să dezasamblezi o maşină în mai puţin de 10 minute

Demonstraţie uimitoare a unor mecanici profesionişti, care reuşesc să "lase pe butuci" o Honda Accord într-un timp record.

Cum să dezasamblezi o maşină în mai puţin de 10 minute Cum să dezasamblezi o maşină în mai puţin de 10 minute

Te-ai gândit vreodată că în timp ce tu abia reuseşti să schimbi o roată, alţii pot dezmembra o maşină întregă? Departamentul Furturi Auto al Poliţiei din Houston au vrut să demonstreze cât de repede poate fi dezasamblată de către hoţi o maşină obişnuită. Pentru asta au chemat în ajutor o echipă de mecanici pentru a dezmembra complet o Honda Accord iar aceştia şi-au demonstrat îndemânarea în doar 8 minute şi 19 secunde!!!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.