Cum să faci drifturi cu două maşini în acelaşi timp. VIDEO

După ce am văzut un şofer de BMW care făcea derapaje controlate pe drumurile publice şi îi punea în pericol pe ceilalţi participanţi la trafic, e timpul să vedem un bărbat care reuşeşte să facă drifturi cu două BMW-uri. În acelaşi timp.

Cum să faci drifturi cu două maşini în acelaşi timp. VIDEO Cum să faci drifturi cu două maşini în acelaşi timp. VIDEO

Să faci un derapaj cu o maşină care are tracţiune pe spate nu e foarte greu. Însă oare cât de greu ar fi să faci drifturi cu două maşini în acelaşi timp?

Ei bine, după ce am văzut un şofer de BMW care conducea ca în jocurile din seria Need For Speed pe drumurile publice, e timpul să vedem un alt şofer de BMW care reuşeşte, cumva, să facă drifturi cu două maşini în acelaşi timp.

El urcă în prima maşină, începe un derapaj, iese din maşina care derapează în continuare şi urcă în cea de-a doua maşină, cu care începe un alt drift.

Ce a ieşit, vedeţi în clipul de mai jos.

Întrebarea este, însă: chiar a reuşit omul din filmare să facă asta de unul singur sau e un omuleţ ascuns în prima maşină pe care noi nu-l vedem?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.