Cum să iţi faci maşina să sune ca un supercar

De acum ne putem bucura de coloana sonoră specifică unui supercar, fără a scoate din buzunar sute de mii de euro, cu ajutorul aplicaţiei XLR8.

Sunetul este una dintre caracteristicile ce definesc un supercar. De acum ne putem bucura de coloana sonoră a unui motor V10 sau a unui V8 chiar de la volanului unui umil Chevrolet Spark. Acest lucru este posibil datorită aplicaţiei XLR8 disponibilă pentru iPhone, iPad sau android.

Modul de utilizare este foarte simplu: Se conectează telefonul sau tableta la sistemul de sunet al automobilului dumneavoastră şi se apasă butonul "Start". Accelerometrele analizează forţele de acceleraţie şi de frânare şi comandă aplicaţiei un sunet specific modelului ales. Pentru moment cumpărătorii au la dispoziţie patru modele: Lamborghini Gallardo, Ferrari 458 Italia, Ford GT40 şi un Chevrolet Impala Nascar V8.

Toate acestea pot fi la dispoziţia oricui pentru mai puţin de un dolar.

Vezi în videoclipurile de mai jos cum funcţionează aplicaţia XLR8:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.