Cum să iţi iei Duster cu doar 100 de lire

Producătorul francez, Renault, a anunţat că imediat după lansarea modelului Duster în Regatul Unit va începe să accepte comenzi cu un avans de doar 100 de lire.

Cum să iţi iei Duster cu doar 100 de lire Cum să iţi iei Duster cu doar 100 de lire

Lansarea modelului Dacia Duster va avea loc în Marea Britanie pe data de 28 iunie. Îmediat după aceasta, Renault va accepta comenzi cu un avans incredibil de mic, doar 100 de lire.

Modelul românesc va porni pe piaţa britanică de la preţul de 10.000 lire (12.150 euro) pentru variantele cu tracţiune faţă şi 12.500 lire(15.150 euro) pentru variantele cu tracţiune integrală. Modelele Dacia Duster cu volan pe partea dreptă vor fi construite în India, iar primele comenzi vor ajunge în Regatul Unit în primele luni ale anului 2013.

Renault nu a anunţat încă şi gama de motorizări pentru piaţa britanică, dar se pare că va fi aceeaşi cu cea de pe restul continentului. Alături de Duster, producătorul francez va aduce în Marea Britanie şi modelul Sandero, care va pleca de la 7.000 lire.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.