Cum să NU transporţi o Dacia la fier vechi. Filmat în Buzău - VIDEO

Filmare de pe o şosea din România.

Cum să NU transporţi o Dacia la fier vechi. Filmat în Buzău - VIDEO Cum să NU transporţi o Dacia la fier vechi. Filmat în Buzău - VIDEO

Inventivitatea românului nu are limite. Pe o şosea din Buzău (între localităţile Padina şi Pogoanele) a fost filmată o Dacia veche în timp ce era transportată perpendicular în spatele unui pick-up. 

După cum se poate vedea maşina ocupă toată bandă, iar dacă altă maşină s-ar fi apropiat prea mult ar fi putut provoca un accident. 

Probabil că maşina pusă în spate era dusă la fier vechi, iar şoferul s-a gândit să economisească ceva bani transportând maşina astfel, în loc să apeleze la platforma.

VIDEO

Citeşte şi

Maşină de lux parcată neregulamentar a fost ridicată de poliţişti: „Dacă l-au zgâriat, dă primăria faliment” - FOTO

Cum se făceau testele auto în România înainte de 1989 cu Dacia 1300. VIDEO

Uită de benzină sau motorină. S-a inventat maşina care merge cu apă, oţet şi cola - VIDEO

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.