Cum să promovezi jante cu un Aventador şi un elefant indian

Despre elefanţi se spune că nu uită niciodată, probabil la fel cum fanii Lamborghini Aventador şi al jantelor ADV.1 nu vor uita ideea inedită de promovare aleasă de constructorul de jante

Cum să promovezi jante cu un Aventador şi un elefant indian Cum să promovezi jante cu un Aventador şi un elefant indian

În mod obişnuit, un set de jante bine alese pot schimba total look-ul unei maşini. Astfel, în funcţie de impactul provocat, jantele vor fi apreciate sau nu.

Însă ce impact are un elefant de 4 tone, pus lângă un Lamborghini Aventador încălţat într-un set de jante cromate ADV.1 de 19/20 inci, în formă de stea? Probabil asta au vrut să afle şi cei de la ADV.1 când au realizat acest pictorial care pune faţă în faţă două simboluri de putere diferite, din culturi diferite. Vă lăsăm pe voi să decideţi dacă ideea va prinde sau nu, după ce accesaţi galeria foto.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.