Cum să te plimbi gratuit cu Uber în cel mai nou model Renault – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 19 apr. 2016 Știri auto

 


Renault reia colaborarea cu Uber şi lansează opţiunea UberMEGANE, propunând utilizatorilor o experienţă la bordul modelului recent lansat în România – Renault Megane.

Opţiunea UberMEGANE este disponibilă  în perioada 18-24 aprilie şi se adresează utilizatorilor ce solicită curse în Bucureşti, în intervalul orar 08:00-18:00. Transporturile se vor efectua cu o flotă de maşini Megane, puse la dispoziţie de către Renault.

Test drive cu NOUL MEGANE ŞI MEGANE GT

Şoferii parteneri, cei care vor efectua cursele pentru acest proiect, au fost selectaţi de Uber respectând controalele, filtrele deja cunoscute si evaluarea utilizatorilor în aplicaţie.

Pentru utilizatori, UberMEGANE va fi disponibil ca opţiune în aplicaţia Uber şi va funcţiona la fel ca celelalte servicii ale platformei.

Mecanismul este simplu: utilizatorii intră în aplicaţie, apasă butonul UberMEGANE, confirmă adresa şi comandă maşină. Spre deosebire de cursele obişnuite, comenzile prin UberMEGANE vor fi oferite gratuit.

După ce au fost pasageri într-un Renault Megane, utilizatorii vor primi invitaţia de a testa ulterior ei înşişi noul model, în orice showroom din ţară.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide