Cum să te plimbi gratuit cu Uber în cel mai nou model Renault - GALERIE FOTO

Renault reia colaborarea cu Uber şi lansează opţiunea UberMEGANE, propunând utilizatorilor o experienţă la bordul modelului recent lansat în România – Renault Megane.

Cum să te plimbi gratuit cu Uber în cel mai nou model Renault - GALERIE FOTO Cum să te plimbi gratuit cu Uber în cel mai nou model Renault - GALERIE FOTO

 


Renault reia colaborarea cu Uber şi lansează opţiunea UberMEGANE, propunând utilizatorilor o experienţă la bordul modelului recent lansat în România – Renault Megane.

Opţiunea UberMEGANE este disponibilă  în perioada 18-24 aprilie şi se adresează utilizatorilor ce solicită curse în Bucureşti, în intervalul orar 08:00-18:00. Transporturile se vor efectua cu o flotă de maşini Megane, puse la dispoziţie de către Renault.

Test drive cu NOUL MEGANE ŞI MEGANE GT

Şoferii parteneri, cei care vor efectua cursele pentru acest proiect, au fost selectaţi de Uber respectând controalele, filtrele deja cunoscute si evaluarea utilizatorilor în aplicaţie.

Pentru utilizatori, UberMEGANE va fi disponibil ca opţiune în aplicaţia Uber şi va funcţiona la fel ca celelalte servicii ale platformei.

Mecanismul este simplu: utilizatorii intră în aplicaţie, apasă butonul UberMEGANE, confirmă adresa şi comandă maşină. Spre deosebire de cursele obişnuite, comenzile prin UberMEGANE vor fi oferite gratuit.

După ce au fost pasageri într-un Renault Megane, utilizatorii vor primi invitaţia de a testa ulterior ei înşişi noul model, în orice showroom din ţară.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.