Cum să-ţi construieşti un Batmobil 100% funcţional în doi ani. VIDEO

Autor: ProMotor 10 nov. 2014 Știri auto
Cum să-ţi construieşti un Batmobil 100% funcţional în doi ani. VIDEO

Până vă hotărâţi cum răspundeţi la întrebarea de mai sus, o să vă spunem povestea unui australian care şi-a construit propriul Batmobil. După doi ani de muncă, aşteptarea a luat sfârşit şi Zac Mihajlovic iar visul său de a deţine un Batmobil s-a împlinit.

Zac nu ţine Batmobilul ascuns în garaj şi nici nu îl expune publicului, ci alege să-l folosească drept maşină de zi cu zi, chiar şi când merge la cumpărături. Maşina – dacă o punem numi aşa – este perfect legală şi poate circula pe drumurile publice. Ca inspiraţie, Zac a ales Batmobilul din filmul Batman apărut în 1989, cu nume ca Jack Nicholson, Kim Basinger şi Michael Keaton în distribuţie.

Vestea că un om obişnuit a reuşit să creeze o replică extrem de fidelă, 100% funcţională a Batmobilului a ajuns repede la urechile bogaţilor de pe tot globul. Zac spune că mulţi oameni de afaceri şi chiar un şeic din Dubai au încercat să-i cumpere creaţia cu sume de şase cifre, însă fără succes. În locul unui profit frumos de pe urma muncii sale, Zac preferă să colaboreze cu fundaţia Make-A-Wish şi să-şi folosească super-puterile în ajutorul copiilor cu probleme medicale.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide