Cum să-ţi construieşti un Batmobil 100% funcţional în doi ani. VIDEO

Avem o întrebare pentru voi: cam cât timp aţi fi dispuşi să aşteptaţi pentru maşina visurilor voastre? De fapt, întrebarea e aşa: cât timp aţi fi dispuşi să aşteptaţi pentru un Batmobil?

Cum să-ţi construieşti un Batmobil 100% funcţional în doi ani. VIDEO Cum să-ţi construieşti un Batmobil 100% funcţional în doi ani. VIDEO

Până vă hotărâţi cum răspundeţi la întrebarea de mai sus, o să vă spunem povestea unui australian care şi-a construit propriul Batmobil. După doi ani de muncă, aşteptarea a luat sfârşit şi Zac Mihajlovic iar visul său de a deţine un Batmobil s-a împlinit.

Zac nu ţine Batmobilul ascuns în garaj şi nici nu îl expune publicului, ci alege să-l folosească drept maşină de zi cu zi, chiar şi când merge la cumpărături. Maşina - dacă o punem numi aşa - este perfect legală şi poate circula pe drumurile publice. Ca inspiraţie, Zac a ales Batmobilul din filmul Batman apărut în 1989, cu nume ca Jack Nicholson, Kim Basinger şi Michael Keaton în distribuţie.

Vestea că un om obişnuit a reuşit să creeze o replică extrem de fidelă, 100% funcţională a Batmobilului a ajuns repede la urechile bogaţilor de pe tot globul. Zac spune că mulţi oameni de afaceri şi chiar un şeic din Dubai au încercat să-i cumpere creaţia cu sume de şase cifre, însă fără succes. În locul unui profit frumos de pe urma muncii sale, Zac preferă să colaboreze cu fundaţia Make-A-Wish şi să-şi folosească super-puterile în ajutorul copiilor cu probleme medicale.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.