Cum să-ţi securizezi locul de parcare: level Rusia [VIDEO]

Ca să te asiguri că locul tău de parcare va rămâne neatins, uneori ai nevoie de două locuri de parcare. Şi de două maşini. Deci cum...?

Cum să-ţi securizezi locul de parcare: level Rusia [VIDEO] Cum să-ţi securizezi locul de parcare: level Rusia [VIDEO]

Chestia pe care o s-o vezi este atât de... deplasată încât parcă îţi vine greu să crezi că este reală. Tipul din imagine îşi scoate ML-ul AMG din parcare, după care coboară şi mută maşina de lângă peste ambele locuri. Ceea ce te face să crezi că omul are, de fapt, două locuri de pacare.

Şi două maşini - dintre care una nu reprezintă nici 10% din preţul celeilalte. O metodă mai întortocheată decât asta de a te scărpina pe cap nu am mai văzut niciodată... 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.