Cum se comportă noul Cayenne în off road şi pe circuit. La 360 de grade! VIDEO

Noul Porsche Cayenne este o maşină gândită în primul rând pentru asfalt. Dar cei de la Porsche au dotat-o cu tot ce-i trebuie pentru a face faţă şi terenului accidentat, în cazul în care şoferul s-ar gândi să iasă de pe drum. Mai jos, două clipuri video la 360 de grade care ne arată capacităţile on şi off road ale maşinii.

Cum se comportă noul Cayenne în off road şi pe circuit. La 360 de grade! VIDEO Cum se comportă noul Cayenne în off road şi pe circuit. La 360 de grade! VIDEO

În cadrul testelor speciale de la Porsche Driving Center de la Istanbul, aflat la doar 2 ore de Bucureşti, am putut vedea în cel mai concret mod cu putinţă cum se comportă noul Cayenne atât pe circuit, cât şi în afara lui. Iată că acum Porsche ne oferă două clipuri video filmate la 360 de grade (poţi mişca imaginea cu ajutorul cursorului, în timp ce se derulează clipul), care te pot ajuta să-ţi faci o idee mai clară asupra modului în care se descurcă maşina cu toate suprafeţele care îi sunt puse în faţă.

Comportamentul on road:

Cârcotaşii vor spune că niciun Cayenne nu va ajunge vreodată acolo unde poate ajunge un Range Rover, de exemplu. Corect, însă diferenţele nu sunt atât de mari pe cât ai crede. Atâta doar că nu ştiu dacă vreun proprietar de Cayenne şi-ar propune vreodată să facă off road serios cu maşina - cu alte jante, alte anvelope, protecţii şi aşa mai departe. Cayenne rămâne un monstru pentru asfalt, asta-i corect, dar unul care nu se teme de drumurile şi terenurile foarte dificile. Asta nu veţi vedea neapărat din testul din poligon efectuat de cei de la Porsche, cât urmărind zecile de clipuri în care vi se arată ce poate efectiv maşina. Dar pentru a vă face o idee cu privire la capacităţile de trecere..

Aşadar, comportamentul off road:

Şi, în cele din urmă, ce poţi face la Porsche Driving Center din Istanbul, pe scurt (da, lecţiile includ şi teste precum cele de mai sus):

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.