Cum se descurcă un Audi S4 în zăpadă. VIDEO

Un Audi S4 quattro cu 500 CP poate să facă multe lucruri. De exemplu, poate să te ducă de la punctul A la punctul B foarte rapid. Ca şi cum n-ar fi de ajuns, mai poate să meargă prin zăpadă proaspătă ca şi cum ar merge la plajă.

Cum se descurcă un Audi S4 în zăpadă. VIDEO Cum se descurcă un Audi S4 în zăpadă. VIDEO

În România nu prea a nins în această iarnă, dar asta nu înseamnă că alte ţări au avut aceeaşi soartă. Şi ce poţi să faci pe zăpadă în afară de schi şi săniuş? Păi, poţi să te dai cu maşina pe drumuri care nu au fost curăţate încă, bineînţeles! Cam aşa cum a făcut omul din videoclipul de mai jos cu al său Audi S4 quattro cu 500 CP.

Partea interesantă începe la minutul 1:40, după ce se termină toate măsurătorile posibile şi imposibile.

Voi ce credeţi că a contat mai mult: maşina sau anvelopele?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.