Cum se execută corect un drift? Îţi arată chiar Tiff Needell! VIDEO

Dacă vrei să înveţi să faci drifturi, urmăreşte mai întâi acest clip video. Nu e chiar ca un curs în lumea reală (fără de care chiar nu poţi învăţa să execuţi derapaje controlate), dar te va ajuta să stăpâneşti măcar partea teoretică.

Cum se execută corect un drift? Îţi arată chiar Tiff Needell! VIDEO Cum se execută corect un drift? Îţi arată chiar Tiff Needell! VIDEO

Teoria ca teoria, practica ne omoară. Valabil şi la derapajele controlate, sau drifturile de care sunt îndrăgostiţi mai toţi cei care au petrol în loc de sânge. Ei bine, teoria contează destul de mult, aşa că, dacă vrei să te pregăteşti pentru a şti ce să faci cu maşina în cazul unui derapaj controlat, e timpul să-l urmăreşti la treabă pe Tiff Needell, de la Fifth Gear (căruia noi i-am luat un interviu aici).

Omul îţi explică tot ce trebuie să ştii despre cum să faci drifturi cu uşurinţă. Dar nu pe drumurile publice, OK? :) Cursul său rapid, mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.