Cum se repară gropile din asfalt în Rusia. VIDEO

Cu mult timp în urmă, vă prezentam un material video în care era descris procesul prin care străzile din New York sunt asfaltate şi reparate. Evident, ruşii nu se lasă mai prejos şi vin cu o versiune proprie.

Cum se repară gropile din asfalt în Rusia. VIDEO Cum se repară gropile din asfalt în Rusia. VIDEO

Am văzut cum îşi asfaltează americanii din New York străzile, un adevărat exemplu AŞA DA. Există însă şi reversul medaliei. Şi ce loc mai bun pentru asta decât Rusia.

Pe lângă faptul că abia se poate vedea şoseaua din cauza acumulării de apă, muncitorii ruşi nu au nici cea mai mică problemă în a turna asfaltul încins într-o groapă plină cu apă. Ca şi cum nu era de ajuns, aceştia întind cu sârguinţă materialul fierbinte prin toată balta, după care îşi văd în continuare de treabă.

Tot ce sperăm este ca filmuleţul să nu fie o sursă de inspiraţie pentru drumarii din România, iar aceştia îl vor lua la cunoştinţă drept un exemplu AŞA NU.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.