Cum se repară Jaguar la un service din Bucureşti

Poveştile cu maşini exploatate fără milă la service, de cei care ar trebui să le poarte de grijă, nu sunt chiar poveşti. Iată dovada video...

Conform ŞtirileProtv.ro, nu asistăm la o demonstraţie de drift între cei pasionaţi, ci la o scenă filmată într-un service, în care această superbă limuzină a fost adusă la verificări. Sau poate că asta este noua procedură de testare a unui Jaguar, pentru a verifica distribuţia maselor şi rigiditatea şasiului?!

Cu siguranţă NU! Ci, doar un alt teribilist care vrea să îşi impresioneze colegii, pe cheltuiala proprietarului, care şi-a adus maşina din cu totul alte motive. Cu siguranţă, fiecare dintre noi a simţit cel puţin o dată că maşina lui nu este tocmai în regulă după vizita la mecanic... Sperăm că proprietarul va vedea acest clip.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.