Cum şi-a vopsit Affrojack cele două Bugatti ale sale? De ce a făcut asta?

Renumitul DJ olandez Affrojack şi-a vopsit ambele sale Buggati - un Veyron şi un Chiron, în culori de camuflaj. Artistul a ales pentru ambele maşini acelaşi colorit, cu două nuanţe de albastru întrerupte pe alocuri de pete portocalii.

Cum şi-a vopsit Affrojack cele două Bugatti ale sale? De ce a făcut asta? Cum şi-a vopsit Affrojack cele două Bugatti ale sale? De ce a făcut asta?

Cu siguranţă că nu sunt mulţi proprietari de Bugatti care să aibă atât un Veyron, cât şi un Chiron în garaj. Iar dintre aceştia, cei care au ales aceeaşi vopsea pentru ambele maşini sunt mult mai puţini. Totuşi, DJ-ul olandez Affrojack poate fi sigur că nimeni nu are două Bugatti vopsite în aceleaşi culori de camuflaj ca aceste două din imagini.

Colantarea a fost făcută la celebra firmă de tuning auto JD Customs, iar Affrojack a ales albastrul tocmai pentru că reprezintă culoarea mărcii Bugatti. Totuşi, pentru ca acestea să nu pară ca nişte ambarcaţiuni militare camuflate, a pigmentat totul cu pete portocalii care adaugă puţină culoare „ambalajului”. Nu ne-am hotărât încă dacă ne place sau nu, dar e cert că cele două maşini vor putea fi readuse la culoarea originală, odată de artistul se va fi plictisit de originalul camuflaj.

În ciuda camuflajului, putem deduce că în garajul lui Affrojack se află un Chiron standard (şi nu mai recent lansatul Chiron Sport) şi un roadster Veyron Vitesse, ultima versiune produsă a lui Veyron care combină acoperişul amovibil al lui Grand Sport cu motorul mai puternic al lui Super Sport.

Nu este clar însă de ce Affrojack a ales să păstreze ambele maşini, cu atât mai puţin de ce le-a colantat pe ambele în aceleaşi culori. Putem fi de acord însă că gusturile nu se discută, în special atunci când vorbim de un milionar cu suflet de artist.

sursa: carbuzz.com

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.