Cum şi-a vopsit Affrojack cele două Bugatti ale sale? De ce a făcut asta?

Autor: Cristian Agatie 21 aug. 2019 Știri auto

Cu siguranţă că nu sunt mulţi proprietari de Bugatti care să aibă atât un Veyron, cât şi un Chiron în garaj. Iar dintre aceştia, cei care au ales aceeaşi vopsea pentru ambele maşini sunt mult mai puţini. Totuşi, DJ-ul olandez Affrojack poate fi sigur că nimeni nu are două Bugatti vopsite în aceleaşi culori de camuflaj ca aceste două din imagini.

Colantarea a fost făcută la celebra firmă de tuning auto JD Customs, iar Affrojack a ales albastrul tocmai pentru că reprezintă culoarea mărcii Bugatti. Totuşi, pentru ca acestea să nu pară ca nişte ambarcaţiuni militare camuflate, a pigmentat totul cu pete portocalii care adaugă puţină culoare „ambalajului”. Nu ne-am hotărât încă dacă ne place sau nu, dar e cert că cele două maşini vor putea fi readuse la culoarea originală, odată de artistul se va fi plictisit de originalul camuflaj.

În ciuda camuflajului, putem deduce că în garajul lui Affrojack se află un Chiron standard (şi nu mai recent lansatul Chiron Sport) şi un roadster Veyron Vitesse, ultima versiune produsă a lui Veyron care combină acoperişul amovibil al lui Grand Sport cu motorul mai puternic al lui Super Sport.

Nu este clar însă de ce Affrojack a ales să păstreze ambele maşini, cu atât mai puţin de ce le-a colantat pe ambele în aceleaşi culori. Putem fi de acord însă că gusturile nu se discută, în special atunci când vorbim de un milionar cu suflet de artist.

sursa: carbuzz.com

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide