Cum sună evacuarea noului BMW M4? Divin! VIDEO

Dacă imagini cu noul BMW M4 se găsesc peste tot pe internet, sunetul evacuării atunci când motorul urcă în turaţii este o raritate. DIn fericire, există pasionaţi şi YouTube.

Cum sună evacuarea noului BMW M4? Divin! VIDEO Cum sună evacuarea noului BMW M4? Divin! VIDEO

Fericiţi cei care au avut ocazia să audă urletul V8-ului aspirat natural ce echipa precedenta generaţie BMW M3. Şi mai fericiţi cei care s-au bucurat de sunetul noului propulsor biturbo cu şase cilindri în linie de pe noul BMW M4, dar au găsit timp să-l înregistreze şi să-l împrăştie pe internet.

Cu acestă ocazie, le mulţumim celor de la Bimmerpost pentru cele două video-uri scurte postate pe YouTube. Cu alte cuvinte, audiţie plăcută şi vă recomandăm o pereche de căşti pe urechi!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.