Cum testează Poliţia din Italia SEAT-urile Leon blindate din dotare. VIDEO

Rugăm poliţiştii din România care vor privi imaginile de mai jos să nu se supere pe noi: italienii au mai mare grijă faţă de viaţa carabinierilor decât are statul român faţă de poliţiştii noştri. Iar testele cu noile lor maşini blindate arată clar acest lucru

Cum testează Poliţia din Italia SEAT-urile Leon blindate din dotare. VIDEO Cum testează Poliţia din Italia SEAT-urile Leon blindate din dotare. VIDEO

SEAT Leon blindat? Da, există, şi nu în puţine exemplare. Poliţiştii italieni au primit maşini blindate (germane, fabricate în Spania, ce-i drept), care le vor apăra viaţa atunci când sunt atacaţi cu pistoale, mitraliere sau chiar cu obiecte contondente.

De asemenea, ni se arată că maşinile sunt capabile totuşi de manevre rapide, în ciuda greutăţii suplimentare. Acum, nu ştim dacă au costat 70.000 de euro bucata, precum Loganurile de poliţie devenite deja legendare, dar cu siguranţă că îşi vor proteja mai bine ocupanţii atunci când aceştia vor avea de-a face cu mafioţii, tâlharii şi chiar manifestanţii deveniţi violenţi.

Dacă tot veni vorba de România, care ar fi dotarea principală pe care ar dori-o poliţiştii noştri la maşină? Ce spuneţi?

Via omniauto.it

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.