Cum urcă o Toyota Hilux o dună uriaşă de nisip din Arabia Saudită. VIDEO

Duna din fundal are, probabil, peste 100 de metri înălţime. Şi, cel puţin din unghiul din care e filmată, are un versant aproape vertical. Oare va reuşi o Toyota Hilux să o urce?

Cum urcă o Toyota Hilux o dună uriaşă de nisip din Arabia Saudită. VIDEO Cum urcă o Toyota Hilux o dună uriaşă de nisip din Arabia Saudită. VIDEO

Special de weekend: ce poţi face cu o Toyota Hilux dacă în drumul tău apare o dună uriaşă de nisip? Simplu, îi dai talpă! Sau cel puţin asta au făcut saudiţii din clipul video de mai jos.

Oare reuşesc să o urce? Faceţi pariurile...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.