Cum urci un Ford Mustang pe cea mai înaltă clădire din lume? Simplu: îl construieşti

Cea mai înaltă clădire din lume este astăzi Burj Khalifa din Dubai, cu o înălţime de 828 de metri. Aşa că ar fi destul de greu să urci fizic o maşină întreagă până la ultimul etaj al zgârie-norului, nu? Ei bine, cei de la Ford au ales o cale alternativă, iar în cele din urmă au reuşit.

Cum urci un Ford Mustang pe cea mai înaltă clădire din lume? Simplu: îl construieşti Cum urci un Ford Mustang pe cea mai înaltă clădire din lume? Simplu: îl construieşti

Lansarea noului Ford Mustang Convertible în Orientul Mijlociu şi Africa a fost însoţită de o mişcare destul de interesantă din partea celor de la Ford. Mai exact, americanii au urcat un Mustang decapotabil la ultimul etaj al celei mai înalte clădiri din lume - Burj Khalifa din Dubai. Dar în loc să folosească o macara sau un elicopter, au recurs la abilităţile unor mecanici iscusiţi care au construit pe loc maşina în doar zece ore. Avem şi un video cu toată operaţiunea, mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.